tag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post2056829764580378151..comments2024-02-22T12:55:21.639+01:00Comments on gotuj się do gotowania!: Bułeczki kebabowegotuj sięhttp://www.blogger.com/profile/08696300947157150124noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-89815078832013348242015-10-14T13:08:23.793+02:002015-10-14T13:08:23.793+02:00Ale Ty rozpieszczasz tych domowników...Ale Ty rozpieszczasz tych domowników...Marzynia Mamciahttps://www.blogger.com/profile/09468413075210409220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-83761598522005369242015-10-13T08:03:37.533+02:002015-10-13T08:03:37.533+02:00Moje niektóre też pękały zwłaszcza te, w które da...Moje niektóre też pękały zwłaszcza te, w które dałam za dużo farszu. Spróbuj następnym razem dać mniej :)gotuj sięhttps://www.blogger.com/profile/08696300947157150124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-59023691821730064262015-10-13T07:54:35.190+02:002015-10-13T07:54:35.190+02:00Tak, jeśli wykrawany porcje szklanką wychodzi 112...Tak, jeśli wykrawany porcje szklanką wychodzi 112 bułeczek takich malutkich na dwa kęsy :)gotuj sięhttps://www.blogger.com/profile/08696300947157150124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-52308798897210741262015-10-12T23:13:48.214+02:002015-10-12T23:13:48.214+02:00Kiedyś robiłem podobne tyle że z serem żółtym w śr...Kiedyś robiłem podobne tyle że z serem żółtym w środku. Tylko mi pękały w czasie pieczenia.chwilahttp://chwilowkowy.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-44830704790423182722015-10-12T23:00:45.530+02:002015-10-12T23:00:45.530+02:00Bułeczki wyglądają smakowicie! Ile bułeczek wychod...Bułeczki wyglądają smakowicie! Ile bułeczek wychodzi z porcji, chyba sporo?<br />Adahttps://www.blogger.com/profile/12890549103435616130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-56676242514260995702015-10-12T09:00:48.575+02:002015-10-12T09:00:48.575+02:00Nie ma za co :) cała przyjemność po mojej stronie ...Nie ma za co :) cała przyjemność po mojej stronie :) życzę powodzenia w kiszeniu :) <br />A pp słodkiej niedzieli fit poniedziałek nawet człowieka cieszy :) tylko ze u mnie w porywach fit jest jeszcze wtorek i środa ale cały czas walczę i staram się dotrwać do pt nie wspominając już sob :)gotuj sięhttps://www.blogger.com/profile/08696300947157150124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-56724790933140210082015-10-11T21:48:51.429+02:002015-10-11T21:48:51.429+02:00Super, bardzo Ci dziękuję :) W następny weekend ki...Super, bardzo Ci dziękuję :) W następny weekend kiszę :D<br /><br />Co do grzeszenia, to z jakoś te "słodkie niedziele" trzeba uczcić, a trudno ciastem bez cukru, masła i śmietany :D<br />A potem zawsze przecież jest Fit Poniedziałek ;)<br /><br />Pozdrawiam!Ange76https://www.blogger.com/profile/07864807282189974521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-6227402806635844392015-10-11T19:40:14.368+02:002015-10-11T19:40:14.368+02:00Miałam ten sam problem z pomocą przyszła mi strona...Miałam ten sam problem z pomocą przyszła mi strona: http://ammniam.pl/domowa-kiszona-kapusta tam znalazłam wszystkie wskazówki :) <br />Autorka robi kapustę w trzech litrowych słoikach - co jest równie wygodne :)<br /><br />Witam serdecznie i zapraszam na dłuższe odwiedziny co prawda czasami "grzeszę" i nie idę z duchem Gosiowych mądrości mimo wszystko czasem warto popaść w chwilę zapomnienia byle nie za często, jak to się mówi wszystko jest dozwolone byle z umiarem i tego się trzymam... :)<br /><br />gotuj sięhttps://www.blogger.com/profile/08696300947157150124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-64278371534653628922015-10-11T16:13:55.123+02:002015-10-11T16:13:55.123+02:00Trafiłam tu do Ciebie z bloga Małgosi - Qchenne In...Trafiłam tu do Ciebie z bloga Małgosi - Qchenne Inspiracje i chyba zostanę dużej :) <br /><br />A przyszłam z pytaniem. Ponieważ pochwaliłaś się, ze kisisz kapustę w 3-litrowym słoiku chciałam zapytać jak to robisz. Zasadę generalnie znam, przepis też, bo w moim rodzinnym domu kisiło się kapustę, ale moja mama twierdzi, że w słoiku nie da rady, bo nie da się jej docisnąć i będzie pleśnieć z wierzchu? Czy Tobie to się zdarza, no i czy dociskasz czymś te kapustę w słoiku, czy zwyczajnie ubijasz i zakręcasz?<br /><br />Fajnie by było wiedzieć, bo nie planuję kisić wielkiego gara kapusty, a tylko mieć własna pewną zamiast ryzykować, ze to, co kupię w sklepie będzie niesmaczne i z dodatkami, które mi nie odpowiadają.<br /><br />Idę poszperać po blogu :)Ange76https://www.blogger.com/profile/07864807282189974521noreply@blogger.com