tag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post2329616006252938373..comments2024-02-22T12:55:21.639+01:00Comments on gotuj się do gotowania!: Ryba w prażonej cebulcegotuj sięhttp://www.blogger.com/profile/08696300947157150124noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-70463378902808497952015-01-20T07:58:28.603+01:002015-01-20T07:58:28.603+01:00Dziękuję za szybką odpowiedź :) Będę czekać cierpl...Dziękuję za szybką odpowiedź :) Będę czekać cierpliwie :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-80234633630178116002015-01-19T15:41:28.727+01:002015-01-19T15:41:28.727+01:00Niestety ryba z piekarnika nie doczekała się jeszc...Niestety ryba z piekarnika nie doczekała się jeszcze publikacji na blogu nniemniej jednak obiecuję że dołożę wszelkich starań żeby niebawem się pojawiła :)gotuj sięhttps://www.blogger.com/profile/08696300947157150124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-47451563283980924382015-01-19T15:16:20.930+01:002015-01-19T15:16:20.930+01:00Zrobię na pewno w tym tygodniu! A czy jest już wpi...Zrobię na pewno w tym tygodniu! A czy jest już wpis o rybie z piekarnika p. Eli?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-90432535552101321432014-03-23T20:48:32.894+01:002014-03-23T20:48:32.894+01:00Wygląda apetycznie.Wygląda apetycznie.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-60398394290286411552014-03-22T20:05:11.614+01:002014-03-22T20:05:11.614+01:00Często gotujemy to samo, bo mamy kulinarny synchro...Często gotujemy to samo, bo mamy kulinarny synchron czyli "solidarność czajników" :-DMarzynia Mamciahttps://www.blogger.com/profile/09468413075210409220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-52409889538537294842014-03-22T13:03:59.774+01:002014-03-22T13:03:59.774+01:00No proszę, niby prosty patencik, a oryginalny smak...No proszę, niby prosty patencik, a oryginalny smak, do zapamiętania!<br />A rybę, gdy odmrażasz, to skrop obficie sokiem z cytryny, nie rozpada się potem w czasie smażenia :-)Marzynia Mamciahttps://www.blogger.com/profile/09468413075210409220noreply@blogger.com