tag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post6435982536109165699..comments2024-02-22T12:55:21.639+01:00Comments on gotuj się do gotowania!: Chińszczyzna, która robi się sama (p.Doroty)gotuj sięhttp://www.blogger.com/profile/08696300947157150124noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-58905913431206929942019-05-25T21:11:38.146+02:002019-05-25T21:11:38.146+02:00Uwielbiam dania chińskie, ale nie potrafię przygot...Uwielbiam dania chińskie, ale nie potrafię przygotowywać ich samodzielnie. Zawsze kojarzyło mi się, że aby przygotować danie chińskie, muszę posiadać wok i wysoką temperaturę oleju, która pozwoliłaby mi na dokładne i szybkie obsmażenie wszystkich składników. Ten przepis na pewno wypróbuję. mowisalmon.plhttps://mowisalmon.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-56133854644711860762019-05-25T14:50:52.963+02:002019-05-25T14:50:52.963+02:00:):)Alan Komiściukhttps://www.blogger.com/profile/02030959330983953367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-829762283832583956.post-5831665335944486242018-06-24T21:26:25.876+02:002018-06-24T21:26:25.876+02:00Znakomity przepis. Ja kupiłem całego kurczaka, wyc...Znakomity przepis. Ja kupiłem całego kurczaka, wyciąłem, co lepsze kąski, a korpus został wykorzystany na krupnik. Faktycznie, piekłem godzinę, a po tym czasie odkryłem wieko, żeby się ładnie zarumieniło. Genialny jest ten ryż, który w sumie robi się jakby risotto, z suchego do napęczniałego zalewą i sokiem z mięsa. PolecamAnonymousnoreply@blogger.com